Janne & Hilde 

Ballongsøstrene ønsker å være med å gjøre din dag spesiell. Ideen vår er å lage flotte produkter som gir deg det lille ekstra.

I anledninger som bryllup, fest, bursdag, baby shower, dåp, valentinesday eller bare glede noen i hverdagen med en ballong. Vi tilbyr flotte kvalitetsprodukter og god service. Vår visjon er å overgå kundens forventninger.

Ta en titt i vårt galleri å se noe av det vi kan tilby. Vi vil prøve å møte ditt ønske ang. farger og design så langt som mulig. Kom gjerne med egne ideer. Vi leverer ballongene hjem til deg om du ønsker det, eller du kan hente de på vårt kontor.


Vi bruker ballonger av merket Qualatex og Globos.  Ballonger kan fylles med enten luft eller helium gass. En latex ballong fylt med helium gass holder i ca 6 timer. Vi behandler derfor våre latex ballonger med Ultra Hi-float før vi fyller dem med helium. Dette forlenger holdbarheten opptil 25 ganger, som vil gi en svevetid på  3-5 dager avhengig av størrelse og temperatur. 

Vi er opptatt av miljøet og er derfor medlem av God ballongpraksis og Ballongalliansen hvor vi forplikter oss til å følge deres rettningslinjer. Våre latexballonger er laget av naturgummi og er biologisk nedbrytbare. Ballonghelium som brukes er en restgass.